De Planckaerts vertrekken tijdelijk uit Frankrijk en overdonderden iedereen met zeer heuglijk nieuws Celebs
Celebs

De Planckaerts vertrekken tijdelijk uit Frankrijk en overdonderden iedereen met zeer heuglijk nieuws

De Planckaerts vertrekken tijdelijk uit Frankrijk en overdonderden iedereen met zeer heuglijk nieuws

De Planckaerts zijn binnenkort niet alleen meer op het kleine scherm te bewonderen, maar ook in de theaterzalen. Dat nieuws onthulde Francesco Planckaert zopas in Dag Allemaal.

Binnenkort ruilen de Planckaerts hun château in Frankrijk even in voor de podia van de Vlaamse culturele centra, althans Eddy, Christa en Francesco Planckaert. Zij trekken binnenkort namelijk op theatertournee. Daarin zullen ze tal van anekdotes en wielerverhalen vertellen.

"Het idee voor een theatertournee is ontstaan op de presentatie van het boek over mijn vader", vertelt Francesco daarover in Dag Allemaal. "We waren die dag in Koers, het museum van de wielersport in Roeselare. Er was tweehonderd man op afgekomen en ik zag van tussen het publiek dat mijn vader genoot van de verhalen die hij aan het vertellen was én van de reacties van de mensen in de zaal", aldus Francesco.

Kippenvel

"Toen ook mama naar voren geroepen werd, voelde ik hoe ze samen in hun sas waren en dat daar iets moois aan het gebeuren was: de mensen hingen aan hun lippen", vervolgt hij. En ook Francesco zelf zal te zien zijn in de theatertournee. Hij zal namelijk enkele nummers live op gitaar spelen.

"Reken maar op bekende Vlaamse nummers en grote internationale hits. En er is één speciale song in het Engels. Ik krijg er nu al kippenvel van. Maar ik ga nog niet verklappen welk lied dat is. Dat moet een verrassing blijven. Het wordt het hoogtepunt van de voorstelling", aldus Francesco. De eerste show vindt plaats in het Staf Versluys Centrum in Bredene op 7 september, de tweede op 27 september in CC Emotia in Erpe-Mere. De derde volgt in Izegem, in het voorjaar van 2024, in CC De Leest. Meer info via: stafversluyscentrum.be en www.emotia.be.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws