Dina Tersago doet een duidelijke oproep op Instagram: "Goed dat je dit onder de aandacht brengt" Celebs
Celebs

Dina Tersago doet een duidelijke oproep op Instagram: "Goed dat je dit onder de aandacht brengt"

Dina Tersago doet een duidelijke oproep op Instagram: "Goed dat je dit onder de aandacht brengt"

Dina Tersago gebruikt haar platform om de aandacht te vestigen op iets belangrijks. Zo deelt de ‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice een opvallende boodschap op sociale media en daar oogst ze meteen heel wat lof mee.

Dina Tersago schittert momenteel op tv in het nieuwe seizoen van het VTM-programma 'Boer zkt Vrouw'. Ondanks haar drukke agenda, heeft ze toch de tijd genomen om iets goeds te doen. Zo verklapt ze op haar Instagrampagina dat ze bloed is gaan geven. De presentatrice deelt ook meteen een foto van deze uitstap.

“Weer wat bloed afgestaan en met veel plezier”, schrijft ze onder het kiekje. Vervolgens heeft ze ook nog een duidelijke boodschap voor al haar volgers. “Een warme oproep om je als donor op te geven”, klinkt het. “Of nog eens een nieuwe afspraak te maken, want het gaat bij mij ook vaak uit mijn gedachten”, voegt de presentatrice er nog aan toe.

Bewondering

Haar fans laten alvast weten dat ze het geweldig vinden dat ze dit zo openlijk deelt. “Goed bezig, Dina”, “Echt een topper jij”, “Goed dat je dit onder de aandacht brengt”, “Elke gezonde mens die bloed mag geven, zou dat zeker moeten doen. Het is een kleine moeite maar kan jouw en mijn leven reden”, “Alle kleine beetjes helpen en het is broodnodig”, “Super Dina, goed gedaan” en “Je bent zo’n warmhartige vrouw”, klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws