"Bundeltje geluk": Aisha Van Zele doet alle harten smelten met prachtige beelden van pasgeboren zoontje Celebs
Celebs

"Bundeltje geluk": Aisha Van Zele doet alle harten smelten met prachtige beelden van pasgeboren zoontje

"Bundeltje geluk": Aisha Van Zele doet alle harten smelten met prachtige beelden van pasgeboren zoontje

Aisha Van Zele (38), bekend van de 'The Sky is the Limit', en haar partner Miguel Dheedene zijn zopas de trotse ouders geworden van een zoontje. Op haar Instagramverhaal deelde Aisha nu ook een prachtig kiekje van haar pasgeboren spruit.

Aisha Van Zele en Miguel Dheedene kondigden eind vorig jaar aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Kort daarna lieten ze weten dat ze een jongetje verwachten. Miguel Dheedene heeft al een dochter, Valentina, uit zijn relatie met Tanja Dexters.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Zo beviel Aisha op 21 mei van een zoontje. Hij kreeg de naam Tiger Lee. "Zo klein voor de wereld, de wereld voor ons. Tiger Lee Dheedene. 21/05/23. 2,460 kg", schreef Aisha toen bij een foto van hun pasgeboren zoontje.

Geluk

Nu heeft Aisha op haar Instagramverhaal nog een prachtig kiekje gedeeld van haar zoontje. Daarop zien we de kleine Tiger Lee liggen op de schoot van Aisha. "Bundeltje geluk", schreef ze toepasselijk het mooie plaatje.

Bron: Instagram Stories @aishavanzele
Bron: Instagram Stories @aishavanzele

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws