Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' bevallen van eerste kindje: "Zo'n mooie naam!" Celebs
Celebs

Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' bevallen van eerste kindje: "Zo'n mooie naam!"

Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' bevallen van eerste kindje: "Zo'n mooie naam!"

Aisha Van Zele (38), die bij het grote publiek bekend werd door 'The Sky is the Limit', is bevallen van haar eerste kindje. Dat heuglijke babynieuws maakte ze zelf bekend via haar Instagrampagina.

Aisha Van Zele vormt inmiddels al zo'n drie jaar een koppel met Miguel Dheedene (48), de ex van Tanja Dexters. Daarvoor was Aisha een lange tijd samen met Philip Cracco. Hij overleed in januari 2020 op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Miguel heeft ook al een dochter uit zijn relatie met Tanja Dexters, Valentina.

In november kondigden Aisha en Miguel aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Kort daarna lieten ze weten dat ze een jongetje verwachten. Inmiddels is Aisha ook bevallen van hun zoontje. Zo deelde Aisha zopas een foto van haar pasgeboren spruit op Instagram. Hij kreeg de naam Tiger Lee.

Mooie naam

"Zo klein voor de wereld, de wereld voor ons. Tiger Lee Dheedene. 21/05/‘23. 2,460 kg", schrijft ze bij de foto. Meteen werd het koppel overstelpt met felicitaties. "Dikke proficiat allebei!", "Geniet van jullie kleine wondertje" en "Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon", klinkt het onder meer. Veel mensen zijn ook fan van de naam. "Megacoole naam", schrijft Astrid Bryan. "Toffe naam" en "Zo'n mooie naam", luidt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws