Astrid Coppens op bijzondere manier verrast door haar man voor 40ste verjaardag: "Zó excited!" Celebs
Celebs

Astrid Coppens op bijzondere manier verrast door haar man voor 40ste verjaardag: "Zó excited!"

Astrid Coppens op bijzondere manier verrast door haar man voor 40ste verjaardag: "Zó excited!"

Eerder dit jaar mocht Astrid Coppens veertig kaarsjes uitblazen. Nu heeft ze nog een laat verjaardagscadeautje gekregen van haar man Bram en daar vertelt ze enthousiast meer over op haar Instagramverhaal.

Astrid Coppens vormt intussen al meer dan tien jaar een koppel met Bram. In 2016 gaven ze elkaar al het ja-woord op een tropisch eiland in de Caraïben en in 2019 stapten ze ook officieel in het huwelijksbootje. Datzelfde jaar mochten ze ook hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen. In oktober vorig jaar kregen ze hun tweede dochtertje Joey-Lee.

Het geluk van de ouders kan niet op en enkele maanden geleden hadden ze nog iets speciaals te vieren. Zo werd Astrid op 25 januari veertig en haar man heeft nu nog iets speciaals in petto voor die grote mijlpaal. Op haar Instagramverhaal verklapt ze nu meer over die late verrassing. Zo krijgen we te zien dat ze in de luchthaven aan het wachten zijn op hun vlucht.

Bucketlist

Ze verklapt ook meteen de bestemming: Italië. “Mijn cadeautje van Bram voor mijn veertigste verjaardag, een trip naar Venetie!”, aldus Astrid. Ze heeft er alvast zin in om er enkele daagjes tussenuit te gaan. “Nog nooit geweest en stond altijd op mijn bucketlist”, klinkt het. “Zo excited!”, voegt ze er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws