Om van te smelten: Astrid Coppens deelt prachtige vakantiebeelden van haar gezinnetje Nieuws
Nieuws

Om van te smelten: Astrid Coppens deelt prachtige vakantiebeelden van haar gezinnetje

Om van te smelten: Astrid Coppens deelt prachtige vakantiebeelden van haar gezinnetje

Astrid Coppens geniet van wat quality time met haar man Bram en hun twee dochtertjes Billie-Ray en Joey-Lee. Ze zijn samen op weekend in de Beekse Bergen en daar post ze nu een leuke video van op haar Instagrampagina.

Astrid Coppens heeft intussen al meer dan tien jaar een relatie met haar man Bram Coppens en samen genieten ze volop van hun gezinnetje. In 2019 mochten ze hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen en sinds vorig jaar zijn ze met z'n vieren. In oktober kwam Joey-Lee namelijk ter wereld. Op Instagram deelt de mama geregeld mooie beelden van haar kindjes en dat doet ze nu opnieuw.

Zo deelt Astrid nu een filmpje van hun weekendje weg. “Wij zijn nu in de Beekse Bergen op safari”, schrijft ze erbij. In de video krijgen we meer te zien van het park en haar twee dochtertjes. “Wat is het hier prachtig en de dieren hebben zeer veel ruimte. Echt genieten van natuur en wildlife”, voegt ze er nog aan toe.

Wauw

De volgers van Astrid laten al snel heel wat lieve berichtjes achter. “Geweldig”, “Wij waren er twee weken geleden. Prachtig daar en zeker het safarihotel waar we geslapen hebben”, “Heel leuk en mooi”, “Geniet ervan”, “Echt prachtig”, “Veel plezier samen”, “Zo mooi”, “Astrid, twee prachtige, lieve en mooie meisjes hebben jullie,” “Wauw, zo mooi. Geniet ervan samen” en “Super”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws