Andy Peelman krijgt plots bakken kritiek over zich heen: dit is er aan de hand Celebs
Celebs

Andy Peelman krijgt plots bakken kritiek over zich heen: dit is er aan de hand

Andy Peelman krijgt plots bakken kritiek over zich heen: dit is er aan de hand

Andy Peelman ligt hevig onder vuur. Het VTM-gezicht krijgt namelijk heel wat commentaar te verduren nadat hij in een interview meer vertelde over zijn huis dat hij aan het bouwen is. Er komt vooral kritiek op het prijskaartje van de woning.

Andy Peelman is al voor de vijfde keer aan het bouwen in zijn leven. In een interview met Dag Allemaal dat eerder deze week verscheen, onthulde hij meer over de bouwplannen van zijn nieuwe stulpje. De riante villa zal maar liefst vijf slaapkamers tellen en alleen de bouw alleen zal zo’n miljoen euro kosten.

Al snel kwamen er heel wat giftige reacties op dat interview, maar Andy bijt nu van zich af in de podcast ‘De Mediawatchters’. “Ik heb zoiets van: mannen… doe eens allemaal normaal”, klinkt het. Volgens hem is het ook geen staatsgeheim wat hij vertelde. “Bouwen kost geld en hoe groter je huis, hoe meer het kost. Punt aan de lijn”, gaat hij verder.

Klare taal

Daarnaast heeft hij ook nog een duidelijke boodschap voor iedereen die negatief reageerde. “Mensen die jaloers zijn, moeten me eens een week komen volgen en pas dan mogen ze commentaar geven”, zegt Andy. “Ik zeg altijd tegen mensen die commentaar hebben: ‘Werk ervoor en als je dromen je niet afschrikken, dan zijn ze niet groot genoeg’”, aldus het VTM-gezicht. "Als je ervoor werkt, werk je ervoor”, besluit hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws