Andy Peelman bouwt nieuwe villa en onthult kostprijs: "Het is waanzinnig duur, ja" Celebs
Celebs

Andy Peelman bouwt nieuwe villa en onthult kostprijs: "Het is waanzinnig duur, ja"

Andy Peelman bouwt nieuwe villa en onthult kostprijs: "Het is waanzinnig duur, ja"

Andy Peelman bouwt zijn droomhuis. Hij woont nu in Haaltert, maar daar is de woning te klein geworden voor Andy en zijn gezin. Hij bouwt nu zijn droomvilla en die zal heel veel geld kosten.

Er zal zelfs een wellness voorzien worden. "Daar komt een sauna en een infraroodcabine. De jacuzzi ga ik waarschijnlijk in het zwembad laten verwerken, dat kan tegenwoordig. Tussen de wellness en het woongedeelte komt een overdekt terras", legt Andy uit in Dag Allemaal.

Het zal een zeer hoog prijskaartje worden. Daar speelt Andy open kaart over. "Aan het einde van de rit zullen we toch aan een miljoen euro zitten voor de bouwkost alleen, zonder de prijs van de grond. Ik denk dat dat nog een bescheiden schatting is", zegt hij.

Waanzinnig duur

Het is opmerkelijk hoe open Andy is over die bedragen. Dat is toch niet evident. "Ik maak daar geen staatsgeheim van. Iedereen weet intussen wel dat bouwen vandaag waanzinnig duur is geworden", klinkt het.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws