Andy Peelman grijpt in door eigen fans: "Mensen kunnen dit niet meer zomaar doen" Celebs
Celebs

Andy Peelman grijpt in door eigen fans: "Mensen kunnen dit niet meer zomaar doen"

Andy Peelman grijpt in door eigen fans: "Mensen kunnen dit niet meer zomaar doen"

Andy Peelman is een populair figuur op VTM. Dat zorgt er natuurlijk ook voor dat Andy heel wat fans heeft en sommige komen wel - letterlijk - heel dichtbij.

Zo heeft Andy Peelman besloten om een nieuwe woonst te kopen. Die is hij in Ninove aan het bouwen. "Om wat meer privacy te hebben. Er komt een hek vooraan, zodat mensen niet meer zomaar aan onze voordeur verschijnen. Tegen volgend jaar april hopen we te verhuizen. Het gelijkvloers staat er al, nu zijn ze bezig aan de eerste verdieping met wat logeerkamers", legt de presentator uit in Story.

Ook bij zijn dochter Feline merkt hij die problemen van bekend zijn. Feline gaat nu naar het eerste kleuterklasje. "In het begin was dat wel wat lastig. Op school wisten ze dat Feline mijn dochter is. Ik bracht haar ook regelmatig naar school, waardoor de oudere kinderen tijdens de speeltijd naar haar kwamen", legt hij uit.

Ingreep

Intussen werd ook daar ingegrepen. "Maar na overleg met de school hebben ze de richtlijn gekregen om haar met rust te laten. Gelukkig maar, want ze kon ook moeilijk plaatsen wat haar overkwam", vertelt Andy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws