André Hazes overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Nu mag ik het eindelijk met jullie delen!" Celebs
Celebs

André Hazes overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Nu mag ik het eindelijk met jullie delen!"

André Hazes overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Nu mag ik het eindelijk met jullie delen!"

André Hazes is opnieuw volop bezig met het maken nieuwe muziek. Zo heeft hij zopas een nieuwe single uitgebracht, 'Zeg hem dat het goed gaat'. Zijn zoontje André, kortweg Dré, vormde de inspiratiebron voor zijn nieuwe nummer.

Enkele dagen geleden liet André Hazes al een voorproefje horen van zijn nieuwe single 'Zeg hem dat het goed gaat'. Dat voorproefje werd alvast erg gesmaakt door zijn fans. "Wow. Kippenvel, brok in de keel" en "Nu al tranen in mijn ogen. Prachtig", klonk het in de reacties.

Op vrijdag 14 juli lanceerde hij de volledige single. "Vandaag is de dag waarop ik weer mijn nieuwe muziek met jullie mag delen!", schrijft André Hazes bij een bijzonder filmpje op Instagram. Daarin zien we allemaal beelden van hem en zijn zoontje Dré.

Prachtige ode

"Dit nummer is echt iets speciaals en ik hoop dat het jullie hart verovert, net zoals het dat van mij heeft gedaan. Laat me weten wat jullie ervan vinden en vergeet niet om het te delen met jullie vrienden en familie. Bedankt voor de steun! Jullie zijn toppers!", sluit hij zijn bericht af. Zijn volgers zijn alvast fan van zijn nieuwe single. "Wat een mooi nummer!", "Wauw, zo'n mooie liedje!" en "Prachtige ode. Geweldig nummer", luidt het onder meer in de comments onder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws