Wordt André Hazes straks voor de tweede keer papa? Zanger onthult verrassend nieuws over gezinsuitbreiding Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Wordt André Hazes straks voor de tweede keer papa? Zanger onthult verrassend nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt André Hazes straks voor de tweede keer papa? Zanger onthult verrassend nieuws over gezinsuitbreiding

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) hebben al een schat van een zoon samen: de kleine Dré, die eind deze maand zeven kaarsjes mag uitblazen. Maar krijgt hij er binnenkort een broertje of zusje bij? De Nederlandse zanger laat zich wel heel eerlijk uit over zijn kinderwens.

Nu André Hazes jr. van de alcohol en drugs verlost is en zijn moeilijke verleden achter hem ligt, belooft hij er vanaf nu weer helemaal voor zijn zoontje te zijn. Maar dat hij destijds zoveel van Dreetjes kindertijd heeft gemist, wringt bij de zanger enorm. “Kijk wat het is. Ik kan me bijvoorbeeld niet herinneren dat ik Dré ooit op mijn blote borst had”, zegt de Nederlander in Het Laatste Nieuws.

“Laatst waren we daarover bezig en is Monique in al onze oude foto’s gaan zoeken. Uiteindelijk vond ze één foto van Dré in mijn armen onder de douche. Maar het erge is: dat gebeurde zo weing dat ik me dat niet meer herinner”, klinkt het neergeslagen. “Ik heb toen zoveel gemist. Dat zijn dingen die ik nu heel anders zou willen doen. Ik zou écht zo graag nog eens een baby op mijn blote borst voelen.”

Kindje op komst?

Hazes maakt er dan ook geen geheim van dat hij dolgraag nog een tweede kindje zou willen. Helaas gunt de natuur hem en Monique geen makkelijke zwangerschap. Monique, die de kaap van 50 nadert, moest eerder al een zwaar traject doorstaan om zwanger te worden. Toch koestert haar wederhelft een sprankeltje hoop. “Ik zou wel écht nog een kind willen,” aldus de zanger. “Maar het is niet aan mij om daarover te beslissen. Kijk, we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Maar we praten er wel over.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws