Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven"

Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven"

André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar teruggevonden, maar daarvoor hebben ze een lange weg afgelegd. Als iemand een hobbelig liefdesparcours heeft afgelegd, zijn zij het wel. Zo onthult de Nederlandse zanger nu dat hij zijn vriendin op het moeilijkste moment van haar leven aan de kant schoof voor een ander.

In het Nederlandse programma ‘Casa di Beau’ vertelt André Hazes dat hij zijn Monique na haar miskraam verliet voor een andere vrouw. “Een paar jaar geleden wilden we samen een kindje. Monique kan niet ‘natuurlijk’ zwanger worden, dus we gingen hiervoor naar de dokter”, klinkt het bij de 29-jarige zanger. Uiteindelijk slaagden ze er toch in zwanger te raken van hun tweede kindje. Helaas kreeg Monique kort daarna een miskraam.

“Ik werd op dat moment verliefd op een andere vrouw en besloot toen Monique te verlaten”, biecht Hazes met weinig trots op. Die keuze zal de zanger zich voor de rest van zijn leven beklagen. “Ik heb het verkeerd aangepakt”, beseft hij nu. “Dat heeft onze kinderdroom in het water laten vallen.”

Aan en uit

Het liefdesleven van André en Monique is op zijn minst turbulent te noemen. Zes jaar geleden kreeg het koppel samen een zoontje, Dré. Maar in 2019 verliet de zanger zijn grote liefde voor presentatrice Bridget Maasland. Toen ook die relatie op de klippen liep, keerde Hazes snel weer terug naar Monique. De twee verloofden zich deze keer zelfs, tot André opnieuw vertrok en een relatie begon met Sarah van Soelen. Derde keer goede keer? Sinds april is de zanger weer gelukkig samen met zijn Monique.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws