Het loopt volledig fout tussen André Hazes en Monique Westenberg: "Ik had de hele hotelkamer gesloopt" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Het loopt volledig fout tussen André Hazes en Monique Westenberg: "Ik had de hele hotelkamer gesloopt"

Het loopt volledig fout tussen André Hazes en Monique Westenberg: "Ik had de hele hotelkamer gesloopt"

Nog niet zo lang geleden gooide André Hazes zijn leven volledig om. De 29-jarige zanger besloot geen druppel alcohol meer aan te raken en verloor zijn wilde haren. In het Nederlandse magazine Linda vertelt hij nu welk schokkend incident een keerpunt in zijn leven heeft betekent.

“Zodra ik mijn eerste biertje of wodka nam, wisten de mensen om me heen al hoe laat het was. Of het werk werd afgezegd, of er kwam ruzie thuis of andere ellende. Zonder uitzondering”, vertelt de André Hazes openhartig in Linda. Tot het op een bepaald moment escaleerde. Voor de verjaardag van zijn schoonmoeder trokken ze met de hele kroost naar Tenerife. Maar daar liep het de eerste avond al fout.

“Ik werd meteen heel dronken in een karaokebarretje. Op een gegeven moment deed Monique teken dat ik ermee moest stoppen. Dat weigerde ik. Ik moest altijd doorgaan tot ik omviel”, bekent de zanger. Het koppel kreeg slaande ruzie op straat. “Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer. Plots werd ik huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, wakker”, gaat Hazes verder. “Ik keek om me heen en de hele hotelkamer was gesloopt. Monique stond te huilen op de gang.”

Hand gebroken

En zo maakte de zanger kennis met zijn meest donkere kant. “Zo’n persoon werd ik dus van de drank: iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg”, beseft hij nu. Hazes kan maar om één ding blij zijn: dat hij nooit geweld heeft gebruikt naar mensen. “Maar ik moest wel naar het ziekenhuis omdat mijn hand was gebroken.” Dit voorval betekende dan ook een kantelpunt, dat zijn leven voorgoed veranderd heeft. Intussen drinkt de zanger geen druppel alcohol meer en is hij twee jaar clean.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws