André Hazes geeft exclusieve inkijk in z'n nieuwe huis: "Niet het interieur dat je van de gemiddelde man verwacht" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes geeft exclusieve inkijk in z'n nieuwe huis: "Niet het interieur dat je van de gemiddelde man verwacht"

André Hazes geeft exclusieve inkijk in z'n nieuwe huis: "Niet het interieur dat je van de gemiddelde man verwacht"

Altijd al benieuwd geweest hoe het huis van een bekende zanger eruitziet? Dan is het je geluksdag vandaag. André Hazes ging onlangs op zijn eentje wonen en laat zijn volgers nu binnenkijken in zijn man cave. Al is het interieur misschien niet wat je meteen van hem ad verwacht.

Niet zo lang geleden rekende André Hazes af met een moeilijke periode. Die omvatte zijn emotionele burn-out en de alcohol- en drugsverslaving. Maar een halfjaar geleden trok de 29-jarige zanger definitief een streep onder zijn verleden en begon hij een nieuw hoofdstuk. Voor 830.000 euro kon Hazes namelijk een eigen stulpje op de kop tikken in zijn “favoriete gemeente” Wilnis.

“Ik krijg dagelijks berichten van jullie hoe het is om op mezelf te wonen. Of het wennen is en hoe het mij bevalt”, schrijft de zanger op Instagram. En of het hem bevalt! “Ik heb zo'n rust weten te creëren van binnen. In mijzelf, maar ook in mijn huis.” Daar laat hij tegelijk een glimp van zien op zijn profiel. Veel van jullie waren benieuwd naar mijn inrichting. En die is anders dan de gemiddelde man denk ik”, vervolgt André Hazes.

Licht en kleur

Terwijl hij “jarenlang van donker en duister hield” staan licht en kleur centraal in zijn nieuwe stekje. Zo heeft de zanger zelf zijn meubels samengesteld “die precies het gevoel geven waar ik gelukkig van word.” André Hazes koos onder andere voor een blauwe bank, licht tv-meubel, een enorme wandkast en roze eetkamerstoelen. Overal trekken verschillende kleurrijke accessoires de aandacht. En natuurlijk kon een “fijne slaapkamer voor Dré”, zijn zoontje met Monique Westenberg, niet ontbreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws