André Hazes en Monique Westenberg kondigen gezinsuitbreiding aan: "Dré krijgt er een broertje bij" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes en Monique Westenberg kondigen gezinsuitbreiding aan: "Dré krijgt er een broertje bij"

André Hazes en Monique Westenberg kondigen gezinsuitbreiding aan: "Dré krijgt er een broertje bij"

Vorige week was het nog groot feest ten huize André Hazes en Monique Westenberg. Zo mocht hun zoontje Dré op 25 oktober 7 kaarsjes uitblazen. Nu heeft het koppel opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

André Hazes en Monique Westenberg maken er geen geheim van dat ze dromen van een tweede kindje. "Ik zou wel écht nog een kind willen", zei de zanger onlangs nog in Het Laatste Nieuws. "Maar het is niet aan mij om daarover te beslissen. Kijk, we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Maar we praten er wel over", aldus Hazes.

Een tweede kindje is voorlopig nog niet op komst, maar het koppel heeft nu wel aan gezinsuitbreiding gedaan. Zo hebben André en Monique er een derde hondje bij. "Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: geen hond erbij. Zoals altijd gingen we langs bij FKK Animal Rescue Bonaire om te kijken hoe het daar gaat. Met de hondjes en de ontwikkelingen die ze maken, want achter de schermen mogen wij al een paar jaar een mooi rolletje spelen in hun leven", schrijft André Hazes op Instagram.

Robbie

"Nadat we alle hondjes geknuffeld hebben, waren we van plan naar huis te gaan. Totdat ... deze jongen ineens de hoek om kwam. Mijn hart was gestolen. Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan de mijne in Wilnis. Na een week goed na te hebben gedacht, heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen. Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij. Welkom bij de familie Robbie!", klinkt het vol trots.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws