André Hazes ontroert Monique Westenberg op deze bijzondere dag: "Ik laat je niet meer los" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes ontroert Monique Westenberg op deze bijzondere dag: "Ik laat je niet meer los"

André Hazes ontroert Monique Westenberg op deze bijzondere dag: "Ik laat je niet meer los"

De feestperiode is intussen goed ingezet, dat is bij het gezin van André Hazes niet anders. Al valt daar misschien net een tikkeltje meer te vieren. Op Instagram zet de Nederlandse zanger zijn grote liefde Monique Westenberg stevig in de bloemetjes.

Monique Westenberg was gisteren jarig en dat liet haar wederhelft niet zomaar passeren. 46 kaarsjes mocht de vriendin van André Hazes (29) uitblazen. “Gefeliciteerd mijn allerbeste vriend. Mijn allerknapste vrouw en grootste liefde uit mijn leven. Ik heb je vast en laat je nooit meer los. Jij en ik”, schreef de Nederlandse zanger op Instagram. Daarbij deelde hij een video vol prachtige foto’s van hun tweetjes, onder de melodie van Queens ‘You're My Best Friend’.

De tortelduifjes werden overladen met gelukwensen. “Gefeliciteerd met de beste en de mooiste” en “Maak er een mooie dag van samen”, reageerden Hazes’ volgers meteen. Maar ook zijn mooie woorden aan Monique lieten niemand koud. “Hoe mooi is dit”, “Die mag je niet meer loslaten”, “Prachtig mooi stel”, “Jullie zijn voor elkaar gemaakt”, “Ik wens jullie nog veel moois met elkaar” en “Liefde overwint alles”, willen zijn volgers nog kwijt in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws