Wout van Aert gebroken nadat hij vreselijk nieuws te horen krijgt: "Ik was volledig van slag" Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert gebroken nadat hij vreselijk nieuws te horen krijgt: "Ik was volledig van slag"

Wout van Aert gebroken nadat hij vreselijk nieuws te horen krijgt: "Ik was volledig van slag"

Vorige week raakte de Belgische wielrenner Nathan Van Hooydonck betrokken bij een zwaar auto-ongeluk nadat hij een hartstilstand kreeg in de wagen. Naast hem zat ook zijn hoogzwangere vrouw. Tijdens de persconferentie die vooraf ging aan het EK wielrennen reageerde Wout van Aert ook op het vreselijke nieuws.

"Ik was volledig van slag toen ik het nieuws hoorde", stak Van Aert van wal. "Het leek wel of ik een hele dag mijn adem heb ingehouden, totdat Nathan ontwaakte. Dat komt allemaal hard aan. We zitten samen met hem met zoveel vragen."

"Het was een moeilijke week", ging hij verder. Zo werd Van Aert ook ziek. "Of dat ook de oorzaak was van mijn ziekte? Ik ben wel iemand die daarin gelooft. Figuurlijk lag dat dus misschien wel op mijn maag. Het belangrijkste is dat Nathan die dag zelf opnieuw ontwaakt is. We moeten afwachten hoe het verder met hem moet", aldus Van Aert.

Aan de beterhand

"Maar om alles in de juiste context te plaatsen ... Het belangrijkste deel van het herstel is eigenlijk al geweest. Af en toe hebben we wel contact met elkaar. We hebben nog niet echt gebeld, maar hij is wel aan de beterhand. Maar om echt te weten hoe het met hem gaat, dat zal de ploeg zelf wel communiceren."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws