Remco Evenepoel en zijn vrouw Oumi Rayane delen hartverscheurend nieuws Wielrennen
Wielrennen

Remco Evenepoel en zijn vrouw Oumi Rayane delen hartverscheurend nieuws

Remco Evenepoel en zijn vrouw Oumi Rayane delen hartverscheurend nieuws

Remco Evenepoel en zijn vrouw Oumi Rayane zijn erg aangeslagen door de aardbeving in Marokko. Oumi heeft Marokkaanse roots en enkele van haar familielieden wonen dicht bij het getroffen gebied. De twee doen nu dan ook een warme omroep om de slachtoffers te helpen.

Remco Evenepoel en zijn vrouw Oumi zijn gestart met een geldinzamelactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Zelf doneerde het koppel al 10.000 euro en ze hopen nu dat ook de rest van België zijn steentje wil bijdragen.

"Samen willen we een verschil maken voor de slachtoffers en lokale bevolking getroffen door de aardbeving in Marokko️. Daarom starten we een donatie campagne met een eigen bijdrage waarbij het totale bedrag naar Rode Kruis Vlaanderen gaat die via hun internationale netwerk hulp bieden aan de getroffenen”, klinkt het in een videoboodschap op Instagram.

Grootouders

"Mensen die gedoneerd hebben zullen kunnen deelnemen aan een wedstrijd om een exclusief persoonlijk gesigneerd koersitem te winnen", vervolgt het koppel. Eerder vertelde Oumi al over de ramp in Marokko. "Je voelt totale onmacht als je zoiets hoort. Mijn grootouders wonen normaal gezien in België, maar ze waren net afgelopen week op vakantie in Marokko. Het epicentrum was vlakbij hen, gelukkig waren ze oké", aldus Oumi in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws