"Dit is een zeer zware klap": Wout van Aert kan tranen amper bedwingen na droevig nieuws Wielrennen
Wielrennen

"Dit is een zeer zware klap": Wout van Aert kan tranen amper bedwingen na droevig nieuws

"Dit is een zeer zware klap": Wout van Aert kan tranen amper bedwingen na droevig nieuws

Op woensdag raakte bekend dat Nathan Van Hooydonck stopt met koersen nadat er een hartafwijking bij hem werd vastgesteld. Dat nieuws kwam bijzonder hard aan bij zijn ploegmaat Wout van Aert, die zijn tranen amper kon bedwingen toen hij het nieuws vernam.

Wout van Aert, die derde werd op het EK tijdrijden, reageerde na aankomst op het nieuws dat zijn ploegmaat Nathan Van Hooydonck stopt met koersen. "Dat is heel droevig nieuws. Maar het droevige nieuws staat op de tweede plaats. Het goede nieuws is dat hij er wel nog is", aldus de rijder van Jumbo-Visma.

"Het heeft aan een zijden draadje gehangen", vervolgde hij. "Ik ben heel blij dat hij zich erdoor heeft kunnen vechten. Maar voor hem is dit een zeer zware klap dat hij zijn passie niet meer zal kunnen beoefenen."

Zoveelste tegenslag

"Ik verlies ook mijn beste ploegmaat", aldus Wout, die zijn tranen amper kon bedwingen. "Hij heeft al zoveel tegenslag gehad, dit is echt onrechtvaardig", zei hij met de krop in de keel. Nathan Van Hooydonck verloor in 2021 zijn pasgeboren kindje na de geboorte. Momenteel is zijn partner hoogzwanger van hun tweede kindje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws