"Zo’n knap leeuwtje": Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' doet alle harten smelten met foto’s van babydochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo’n knap leeuwtje": Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' doet alle harten smelten met foto’s van babydochtertje

"Zo’n knap leeuwtje": Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' doet alle harten smelten met foto’s van babydochtertje

Charlotte Van Brabander, die sinds vorige zondag de glansrol van verrader speelt in het gelijknamige VTM-programma, neemt nu ze mama is pas echt de rol van haar leven op zich. Op Instagram verovert de pokerkampioene alle harten met enkele wondermooie kiekjes van haar dochtertje.

Charlotte Van Brabander was nog maar net zwanger toen ze deelnam aan ‘De Verraders’. “Ik zat in een fertiliteitstraject, waardoor ik in een rollercoaster van emoties terechtkwam”, herinnert de pokerspeelster zich in TV-Familie. Helaas kwam na het programma de donderslag bij heldere hemel. “Net na de opnamen heb ik een miskraam gehad…”, vertelt ze openhartig. Een zware klap, maar haar geluk was des te groter toen ze kort nadien opnieuw in verwachting was.

En zo kwam haar dochtertje Billie June in augustus op de wereld. “We zijn zo blij met haar. Mijn kinderwens is altijd erg groot geweest. Ik ben zo dankbaar voor haar komst”, aldus Charlotte. Op Instagram pronkt de verraadster dan ook maar al te graag met haar oogappel. “Ons babyleeuwtje”, schrijft ze onder enkele beeldschone foto’s met haar dochtertje en haar partner, die ook een professionele pokerspeler is.

Schone familie

“Veel te schattig”, “Wat een dotje”, “Zo’n knap leeuwke”, “Ontroerend mooi, ik krijg er tranen van in mijn ogen” en “Wauw, supermooi gezinnetje”, is iedereen het erover eens in de comments. Ook ‘De Verraders’-collega’s Celine Van Ouytsel en Sarah Puttemans zijn helemaal verkocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws