Zo gaat het écht met Karen Damen één maand na haar scheiding van Antony Van der Wee Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo gaat het écht met Karen Damen één maand na haar scheiding van Antony Van der Wee

Zo gaat het écht met Karen Damen één maand na haar scheiding van Antony Van der Wee

Eind november maakte Karen Damen het trieste nieuws bekend dat zij en haar man Antony Van der Wee na zeventien jaar uit elkaar gingen. In Dag Allemaal vertelt de ‘Familie’-actrice voor het eerst eerlijk over haar scheiding en hoe het nu echt met haar gaat.

Voor Karen Damen kende 2023 een einde in mineur. Zo scheidden haar wegen na zeventien jaar van die van haar partner Antony Van der Wee, met wie ze in 2016 nog in het huwelijksbootje stapte. De twee kregen samen ook een zoon, Sky (13). “Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan”, liet de voormalige K3-zangeres weten op Instagram. “We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop.”

Er staan Karen dus nog moeilijke tijden te wachten. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Uit alle hoeken kan de ‘Familie’-actrice op steun en advies rekenen, al is dat laatste niet altijd nodig. “Dat is heel lief. Maar ik weet zelf heel goed wat ik wil”, klinkt het resoluut in Dag Allemaal. “2024 wordt mijn jaar, ik voel het.” Karen laat het hoofd duidelijk niet hangen.

"Ik sta er niet alleen voor"

“Er staat me professioneel nog heel wat te wachten, en privé... dat zijn bergen die ik niet allemaal alleen moet beklimmen, maar met heel veel lieve mensen rondom mij”, aldus het ex-K3’tje. “Familie en vrienden steunen mij, bieden mij hulp aan. Ik heb er absoluut veel zin in om van 2024 een fantastisch jaar te maken”, klinkt het positief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws