"Zelden zo verontwaardigd geweest": controversiële beslissing van Siska Schoeters lokt heel wat commentaar uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zelden zo verontwaardigd geweest": controversiële beslissing van Siska Schoeters lokt heel wat commentaar uit

"Zelden zo verontwaardigd geweest": controversiële beslissing van Siska Schoeters lokt heel wat commentaar uit

Degoutant vindt ze het, het kindermisbruik binnen de kerk en hoe daarmee omgegaan wordt. Siska Schoeters vond er dus niets beters op dan zich te laten ontdooien. En dat roept bij haar volgers heel wat commentaar op.

Wie Siska Schoeters volgt op Instagram, kon gisteren al een opvallende foto zien op haar profiel. Op haar verhaal zag je een document om je te laten ontdopen. “Ik speelde al een tijd met dat idee”, vertelde de presentatrice deze ochtend bij Radio2. “Ik heb al lang niets meer met de Katholieke Kerk. Ik ga nooit naar de mis, mijn kinderen zijn ook niet gedoopt en als ik ooit zou trouwen, zal het zeker niet voor de kerk zijn”, legt ze uit.

Maar dé druppel was de tweede aflevering van ‘Godvergeten’ op VRT Canvas, een beklijvende docureeks over slachtoffers van misbruik in de kerk. “Ik zat met open mond te kijken. Ik ben zelden zo slecht en verontwaardigd geweest van iets”, zegt Siska vol ongeloof. “De manier waarop… Ik vind dat de kerk heel arrogant met het kindermisbruik omgaat.” De presentatrice wil er duidelijk niets meer mee te maken hebben. “Ik wil alles doorknippen. Ik ben gewoon gedegouteerd”, besluit ze.

"Zo zouden er meer moeten zijn"

Siska mag zich meteen aan een heleboel reacties verwachten, al wordt haar controversiële keuze overwegend positief ontvangen. “Ik kan dit begrijpen”, “Groot gelijk, Siska”, “Je moet doen waar je je goed bij voelt”, “Heb ik ook gedaan” en “Er zouden er meer moeten volgen”, luidt het op Instagram. Op de steun van haar volgers kan de presentatrice duidelijk rekenen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws