Zangeres Olivia Trappeniers deelt bijzonder droevig nieuws: "2023 had maar weinig momenten van geluk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Olivia Trappeniers deelt bijzonder droevig nieuws: "2023 had maar weinig momenten van geluk"

Zangeres Olivia Trappeniers deelt bijzonder droevig nieuws: "2023 had maar weinig momenten van geluk"

Olivia Trappeniers heeft een moeilijk jaar achter de rug. Niet alleen heeft de ernstige ziekte van haar mama en haar oma een serieuze impact op haar gehad, de 26-jarige zangeres worstelt ook al een hele tijd haar eigen mentale gezondheid. Maar dat besloot Olivia nu om te zetten in iets positiefs.

“2023 had maar weinig momentjes van geluk bij mij”, steekt Olivia Trappeniers van wal op Instagram. “The Panic years” zoals ze zeggen (de lastige periode tussen adolescentie en menopauze waarin je moet nadenken over de toekomst, red.), voelen overweldigend aan. Ik ben in de war, angstig en voel me vaak verloren en niet goed genoeg”, legt de jonge zangeres uit. Iets wat in haar geval helaas gepaard gaat met wekelijkse paniekaanvallen.

Maar Olivia laat het hoofd niet hangen en probeert van deze moeilijke periode toch iets moois te maken. “Ik ben erover beginnen praten. Niet alleen met een therapeut en vrienden, maar ik heb er ook een podcast over gemaakt om aan te tonen dat het oké is om je zo te voelen”, laat de zangeres weten. “De druk ligt vaak hoog en het vergelijken met anderen op sociale media maakt het nog moeilijker”, iets waar veel mensen zich in zullen herkennen.

Olivia’s podcast ‘Keep it real’ kan je vanaf 13 november beluisteren. “Je staat er niet alleen voor. Ik hoop dat jullie er veel aan hebben”, hoopt de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws