Zangeres Lindsay en haar partner Kris hebben prachtig nieuws te melden: "Een zegen in ons leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Lindsay en haar partner Kris hebben prachtig nieuws te melden: "Een zegen in ons leven"

Zangeres Lindsay en haar partner Kris hebben prachtig nieuws te melden: "Een zegen in ons leven"

Lindsay heeft iets bijzonders te vieren. Haar dochtertje Lisa-Marie viert vandaag namelijk haar zesde verjaardag, en dat laat de zangeres niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op Instagram zet ze het feestvarken in de schijnwerpers met een prachtige boodschap.

“Vandaag mag ons dochtertje Lisa-Marie 6 kaarsjes uitblazen”, laat Lindsay weten op Instagram. Daarbij deelt ze enkele prachtige foto’s van de jarige job en haar gezin. “Lieve meid, gefeliciteerd met je zesde verjaardag! Wat zijn we trots op de lieve, slimme en mooie persoon die je aan het worden bent. Ik hoop dat jouw verjaardag net zo speciaal en betoverend is als jij bent. Dat je dagje gevuld mag zijn met plezier, liefde en veel cadeautjes”, wenst de trotse mama haar oogappel toe.

“Je bent een zegen in ons leven en we zijn zo dankbaar dat we jou als onze dochter hebben. Je brengt zoveel vreugde en liefde in ons gezin, we zijn zo trots op jou”, sluit de zangeres haar mooie boodschap af. “We houden van je tot de maan en terug.”

Ook Lindsays broer Christoff zet zijn liefste petekind in de bloemetjes:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws