Zanger Metejoor ontsnapt nipt aan drama: "Bedreigd met een mes" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Metejoor ontsnapt nipt aan drama: "Bedreigd met een mes"

Zanger Metejoor ontsnapt nipt aan drama: "Bedreigd met een mes"

Metejoor heeft zopas een opvallend verhaal uit de doeken gedaan bij radiozender Joe. Zo is de zanger, die in het echte leven Joris Van Rossem heet, ooit bedreigd met een mes tijdens een Italiaanse voetbalmatch.

Tijdens een wedstrijd bij Joe moest er geraden worden of er sprake was van een waargebeurd verhaal of niet. Daarbij vertelde Metejoor een vreselijk waargebeurd verhaal. Zo werd hij ooit tijdens een match tussen de Italiaanse ploegen Napoli en Juventus bedreigd met een mes.

Samen met enkele vrienden woonde hij de match bij en gingen ze op hun zitje zitten. Maar daar werden ze al snel weggejaagd door enkele mensen. Metejoor en zijn vrienden gingen in het verweer en zeiden dat het hun zitjes waren. Maar daar namen de andere mensen geen genoegen mee. "'Move' zeiden ze, en ze haalden een mes boven", aldus Metejoor.

Dealers

Uiteindelijk besloten ze zich te verplaatsen naar enkele zitjes die wat hoger lagen. "Daar kwamen opnieuw mensen aan en die zeiden opnieuw 'Move'. Wij gingen snel weg en waarna we uiteindelijk net onder het dak zaten. Het was leuk, maar tijdens de rust wilden we gaan plassen. Bleek dat de toiletten niet toegankelijk waren, want daar waren ze drugs aan het dealen. De hele tribune was in handen van dealers", aldus de zanger.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws