Zanger Christoff deelt erg droevig nieuws: "Nog nooit zo diep gezeten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Christoff deelt erg droevig nieuws: "Nog nooit zo diep gezeten"

Zanger Christoff deelt erg droevig nieuws: "Nog nooit zo diep gezeten"

Hoewel zelfs zijn eigen ouders niet op de hoogte waren, ging Christoff een jaar lang door een vreselijke periode. En die had veel te maken met de breuk met zijn verloofde Ritchie, die met zijn manager én die met het muziektrio Klubbb3. Dat vertelt hij bij HLN.be.

"Ik heb het grootste kwakkeljaar uit mijn leven meegemaakt en ben in 2023 helemaal vanaf nul moeten beginnen, maar niemand die dat weet", vertelt de zanger openhartig bij HLN.be. "Op het podium zagen mensen niks aan mij. Zelfs mijn ouders weten niet dat ik zo diep zat", aldus Christoff.

De coronaperiode was nog maar net verteerd en er volgde al meteen de relatiebreuk met zijn verloofde Ritchie. Daarnaast kwam het tot een breuk met zijn manager én met Klubbb3, zijn muziekproject met Jan Smit en Florian Silbereisen. "En zo kwam dus letterlijk álles bij elkaar. Drie breuken en dan sukkelde mijn mama ook nog met haar rug: heavy."

"Op het punt gestaan om alles achter te laten"

Toen volgde een gitzwarte periode, waarbij hij veel huilde en zich thuis in de zetel verstopte onder een dekentje. "Ik heb nog nooit zo diep gezeten in mijn leven", aldus Christoff. Zichzelf verzorgen kostte zelfs moeite. "Zelfs in eten had ik geen zin meer. Ik at gewoon twee keer per dag yoghurt en keek honderden Netflixreeksen. Optreden hoefde niet meer voor mij. Ik heb letterlijk op het punt gestaan om alles achter te laten, te vluchten naar Zuid-Afrika en nooit meer terug te keren. Alles zag zwart", aldus Christoff.

Maar gelukkig kon hij op veel steun rekenen uit zijn omgeving en was er zijn petekindje Lisa-Marie, het 6-jarige dochtertje van zus Lindsay. "Zij heeft me letterlijk naar buiten gesleurd. Een kind weet niet wat er aan de hand is op zo’n moment en blijft gewoon lachen. Haar glimlach is het enige dat mij het licht liet blijven zien, en daar ben ik zo dankbaar om", vertelt de zanger. Christoff zocht geen professionele hulp, maar kroop toch uit zijn diepe put. "Met mijn beste vriendin, een harde zakenvrouw, ben ik beginnen praten om stapje voor stapje mijn leven weer op te bouwen. Haar professionele raad en de warmte van mijn familie waren van immens belang", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws