Wow! Mathieu Carpentier (Joren) ziet er totaal anders uit na exit in 'Thuis' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wow! Mathieu Carpentier (Joren) ziet er totaal anders uit na exit in 'Thuis'

Wow! Mathieu Carpentier (Joren) ziet er totaal anders uit na exit in 'Thuis'

Vlak voor de zomer namen de ‘Thuis’-kijkers afscheid van Joren. Maar met zijn vertrek bij de soap nam acteur Mathieu Carpentier ook meteen afscheid van zijn vertrouwde look.

Na zes jaar trok Mathieu Carpentier de deur bij ‘Thuis’ achter zich dicht. Zijn exit kwam er op vraag van de acteur zelf. Hij wil namelijk andere horizonten verkennen, en dan bedoelt hij vooral andere artistieke avonturen. Mathieu wil het namelijk maken als dichter, liet hij weten na zijn vertrek. Zo bracht hij in mei al zijn eerste dichtbundel, ‘Ik zwijg liever en schrijf’, uit.

Maar zijn nieuwe carrière was niet de enige grote verandering in zijn leven. Meteen na zijn vertrek bij ‘Thuis’ koos de acteur en dichter voor een compleet andere look. Van Jorens vertrouwde korte kapsel is niets meer te zien. Mathieu heeft namelijk zijn haren laten groeien. Je zou hem haast niet herkennen! Oordeel hieronder vooral zelf:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws