Wondermooi: Eline De Munck pronkt met haar bolle buik in prachtige jurk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wondermooi: Eline De Munck pronkt met haar bolle buik in prachtige jurk

Wondermooi: Eline De Munck pronkt met haar bolle buik in prachtige jurk

Eline De Munck en haar partner Michaël Roskam zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Op haar Instagramverhaal heeft Eline nu ook een prachtige foto gedeeld van haar zwangere buik.

Eline De Munck en regisseur Michaël Roskam maakten begin oktober het heuglijke nieuws bekend dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. Toch wist Eline lange tijd niet of ze wel moeder wilde worden. Dat vertelde ze onlangs nog in NINA.

"Ik wist eigenlijk nooit of ik al dan niet kinderen wilde", aldus Eline. "Maar toen Michaël in mijn leven kwam, bleek dat mijn kinderwens vooral héél hard samenhing met de juiste persoon. Michaël wist ook duidelijk dat hij nog een kind wilde." En nu is het zover. Zo mogen ze binnenkort hun eerste kindje verwelkomen.

Buikje

Wat het geslacht is van hun liefdesbaby houden ze, net zoals de bevallingsdatum, liever geheim. Maar op Instagram laat Eline haar volgers wel meegenieten van haar zwangere buikje. Zo deelde de brillenontwerpster zopas dit prachtige kiekje van haar bolle buik op haar Instagramverhaal.

<br>
Instagram Stories (@elinedemunck)
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws