William Boeva (33) moest "horrorbehandeling" ondergaan: "De pijn was onbeschrijflijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

William Boeva (33) moest "horrorbehandeling" ondergaan: "De pijn was onbeschrijflijk"

William Boeva (33) moest "horrorbehandeling" ondergaan: "De pijn was onbeschrijflijk"

Vanavond is William Boeva (33) te gast in ‘Het Huis’ op VRT 1. Daarin vertelt de stand-upcomedian openhartig over zijn angsten en het verlies van zijn papa, maar ook over de invloed die zijn dwerggroei op hem en zijn leven heeft gehad.

Zo moest William Boeva in zijn jeugdjaren maar liefst 24 operaties ondergaan. Dokters probeerden de comedian dan groter te maken door steeds opnieuw een arm of een been te breken, in de hoop dat zijn ledematen door de extra kalkaangroei langer zouden worden.

“Tijdens die horrorbehandelingen was de pijn onbeschrijflijk”, vertelt William in ‘Het Huis’. En toch spreekt hij van geluk dat er een dokter was die hem kon helpen. “Zonder die operaties had ik alles in mijn leven moeten aanpassen. Nu gaat het soms gewoon moeilijk. Maar ik heb liever dat het soms moeilijk gaat dan dat ik alles constant moet aanpassen”, aldus de stand-upcomedian. “Ik ben dankbaar dat die behandelingen bestonden. Maar deugd deden ze niet.”

Schuldgevoel

Daarom heeft William zich zowel tijdens zijn jeugd als nu altijd schuldig gevoeld tegenover zijn oudere broer John. “Omdat ik het zorgenkind was, ging er minder aandacht naar hem. En nog altijd staat hij in mijn schaduw”, beseft hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws