"Wij zijn er klaar voor": Kato Callebaut telt met prachtige zwangerschapsfoto’s af tot de bevalling Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wij zijn er klaar voor": Kato Callebaut telt met prachtige zwangerschapsfoto’s af tot de bevalling

"Wij zijn er klaar voor": Kato Callebaut telt met prachtige zwangerschapsfoto’s af tot de bevalling

Het aftellen kan beginnen voor Kato Callebaut. De zangeres van The Starlings moet binnenkort bevallen van haar eerste kindje met haar echtgenoot Tom Dice. In afwachting daarvan zet ze haar prachtige zwangere lichaam nog eens in de kijker op sociale media.

Kato en Tom zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Op Moederdag maakte het koppel het heuglijke nieuws bekend. Maar net zoals ze het geslacht van hun “mini” geheimhouden, verklapt de zangeres ook niet wanneer ze moet bevallen. Maar de geboorte komt wel steeds dichterbij. Zo onderbraken The Starlings hun theatertour eerder deze maand al om van de welverdiende zwangerschapsrust te genieten.

Dat de baby niet lang meer op zich laat wachten, verklapt ook Kato’s mooie babybuik, waar ze maar al te graag mee pronkt op Instagram. “Alles wordt zachter, anders, ronder, wilder, gezonder. Logischer ook, net als thuiskomen & loslaten tegelijk”, pent de The Starlings-zangeres een prachtige boodschap neer. Daarbij deelt ze een kiekje van haar prille zwangerschap naast een foto van nu. “Benieuwd wat voor persoon jij zal worden, en hoe wij gaan veranderen. Liefde in overvloed. Wij zijn er klaar voor”, besluit de mama in spe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws