"We leven op hoop": zangeres Lindsay deelt somber nieuws over dochtertje Lisa-Marie (6) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"We leven op hoop": zangeres Lindsay deelt somber nieuws over dochtertje Lisa-Marie (6)

"We leven op hoop": zangeres Lindsay deelt somber nieuws over dochtertje Lisa-Marie (6)

Onlangs was het nog groot feest ten huize Lindsay De Bolle. Lisa-Marie, het dochtertje van de zangeres en haar vriend Kris, mocht op 19 december nog zes kaarsjes uitblazen. Maar in Story deelt Lindsay nu helaas minder leuk nieuws over haar oogappel.

Lisa-Marie is onlangs gestart in het eerste leerjaar. En als we haar mama mogen geloven, doet ze het daar “supergoed”. “Ze gaat graag naar school en heeft veel vriendinnen. Rekenen vindt ze superleuk, lezen iets minder”, vertelt de zangeres in Story.

Maar er is ook minder goed nieuws. “Alleen sukkelt ze nu wat met haar gezondheid”, gaat Lindsay verder. “Sinds september al loopt ze rond met een snotneus. Op een school hangen zoveel virussen ... En het probleem is dat Lisa-Marie geen goede eter is, waardoor ze ook niet veel vitamientjes binnenkrijgt”, bedenkt Christoffs zus zich. “Daar lig ik 's nachts soms wel wakker van. Maar vanaf een jaar of acht zou dat verbeteren, dus we leven op hoop”, klinkt het optimistisch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws