"Wauw, zo mooi!": Ruth Beeckmans ontroert iedereen met prachtig eerbetoon voor overleden partner Gary Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, zo mooi!": Ruth Beeckmans ontroert iedereen met prachtig eerbetoon voor overleden partner Gary

"Wauw, zo mooi!": Ruth Beeckmans ontroert iedereen met prachtig eerbetoon voor overleden partner Gary

Ruth Beeckmans moest vorig jaar onverwacht afscheid nemen van haar grote liefde Gary. Nu heeft de 41-jarige presentatrice een prachtig initiatief genomen om hem te eren.

Ruth Beeckmans verloor op 28 april 2022 haar partner Gary. Hij overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Gary is ook de papa van de twee dochtertjes van Ruth: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Nu heeft de presentatrice ook iets speciaals laten ontwerpen voor haar overleden partner. Dat laat ze weten via Instagram. "Grote zware eiken kasten, die belangrijk waren voor Gary, want van zijn tanteke geweest, maar waar we allebei nooit echt tevreden mee waren, heb ik laten ombouwen, door de fantastische handen van Geert Renoveert tot dit prachtige tv-meubel", schrijft ze bij enkele beelden van het tv-meubel.

Voor altijd 55

"Zoveel liefde en leven vervat in een stuk hout. Oneindig dankbaar. Overal en in alles ben je bij ons mijn allerliefste Gartje. Voor altijd 55", klinkt het verder. Ook haar volgers zijn erg ontroerd door het mooie gebaar. "Zo mooi lieverd", reageert VTM-collega An Lemmens. "Wauw!", "Hoe mooi!" en "Keiknap!", luidt het ook nog in de comments onder het Instagrambericht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws