"Wauw, wat een straffe madam!": Joe-stem Rani De Coninck trotseert ijskoud bad in badpak Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, wat een straffe madam!": Joe-stem Rani De Coninck trotseert ijskoud bad in badpak

"Wauw, wat een straffe madam!": Joe-stem Rani De Coninck trotseert ijskoud bad in badpak

In september werd Siebe Hannosset uitgenodigd door radiozender Joe om bij 'Raf & Rani' te komen praten over de voordelen van ijsbaden. Na dat gesprek nodigde hij Rani De Coninck en Raf Van Brussel ook uit voor een ijsbadsessie onder zijn begeleiding. En enkele dagen geleden was het zover.

Zo ontdekte Rani aan den lijve de kracht van ijsbaden. "Vastberaden en met verve laat ze haar onderdompelen in een bad van 9 graden. Oh ja, en dat Raf ontbrak, dat heeft ons niet geremd in het plezier. We had a blast!", laat Siebe weten. "Rani en ik blijken buren van elkaar te zijn, dus nu ze de smaak te pakken heeft, zullen we deze winter zeker nog eens samen ijsberen!", klinkt het ook nog.

En ook Rani heeft er duidelijk van genoten. "Als koukleum nummer 1 had ik nooit van m’n leven gedacht dat ik dit nog aangenaam zou vinden ook! Maar als ik iets kan bijleren, zal ik die kans nooit laten liggen. Merci voor je deskundige inwijding, buurman en tot binnenkort!"

Straffe madam

Heel wat volgers zijn dan ook onder de inruk van Rani's prestatie. "Wauw! Heel knap!", reageert Pascale Naessens. "Respect!", "Wow, top gedaan!", "Wat een straffe madam!" en "Knappe prestatie!", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws