"Wauw, wat een prachtige foto": Ann Van Elsen deelt magnifiek kiekje van haar gezinnetje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, wat een prachtige foto": Ann Van Elsen deelt magnifiek kiekje van haar gezinnetje

"Wauw, wat een prachtige foto": Ann Van Elsen deelt magnifiek kiekje van haar gezinnetje

Ann Van Elsen geniet momenteel van een deugddoende vakantie met haar gezin. Op Instagram deelde ze nu ook een prachtig vakantiekiekje.

Ann Van Elsen is de trotse mama van twee dochtertjes: de dertienjarige June, uit haar relatie met ex-voetballer Gunther Van Handenhoven en de zevenjarige Jackie-Lou, uit haar huidige huwelijk met Filip.

Momenteel geniet de Joe-presentatrice samen met haar gezin van een welverdiende vakantie in Frankrijk. Zo trokken ze naar Normandië. Op Instagram laat ze haar volgers nu ook meegenieten van hun reisje.

Mooi gezinnetje

“Niet het beste weer, wel de beste tijd!”, schrijft ze bij een prachtige foto van hun viertjes. Ann kreeg ook meteen heel wat reacties op de foto. “Wat een mooi gezinnetje!”, “Picture perfect!”, “Wauw Ann, een gezin om trots op te zijn!”, “Prachtige foto van je familie!” en “Supermooie foto!”, lezen we onder meer tussen de vele reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws