"Wauw, proficiat!": Marthe De Pillecyn heeft prachtig nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, proficiat!": Marthe De Pillecyn heeft prachtig nieuws te melden

"Wauw, proficiat!": Marthe De Pillecyn heeft prachtig nieuws te melden

Marthe De Pillecyn maakt vandaag, op 6 november, exact 8 jaar deel uit van K3. Het zwartharige K3'tje wordt dan ook overstelpt met felicitaties.

Het is vandaag exact 8 jaar geleden dat Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn de talentenjacht 'K3 zoekt K3' wonnen. Klaasje is inmiddels al even uit de meidengroep gestapt en vervangen door Julia Boschman, maar Marthe en Hanne zitten nog altijd bij K3.

K3 Highlights, het grootste K3-fanaccount op Instagram, zette zowel Marthe als Hanne dan ook uitgebreid in de bloemetjes. "Liefste Marthe. Vandaag ben je al 8 jaar een K3’tje ... Je bent al 8 jaar lang de meest zorgzame van de groep. Je zorgt ervoor dat iedereen zich meteen op z’n gemak voelt bij jullie. En zo’n volhouder dat je bent! Door weer en wind (en met een kapotte knie) blijf je gaan! Je bent zo mooi vanbinnen en vanbuiten ... Vergeet dat nooit! Je bent oprecht een prachtige, zeer goede zangeres. Dankjewel voor de afgelopen prachtige jaren ... Doe je er nog minstens evenveel jaren voor ons bij?", staat er te lezen bij een foto van Marthe van toen en nu.

Ook Hanne in de bloemetjes gezet 

"Liefste Hanne. Vandaag ben je al 8 jaar een K3’tje ... Je maakt al 8 jaar lang duizenden kinderen, tieners en volwassenen blij met je mooie, spontane lach. Je bent fantastisch en je straalt altijd. Een echte powervrouw die steeds zichzelf weet te blijven. Blijf genieten van alles wat je doet. Van je gezinnetje en alles dat je nog mag bereiken met en buiten K3. Dankjewel voor de afgelopen prachtige jaren ... Doe je er nog minstens evenveel jaren voor ons bij?", klinkt het dan weer bij een foto van Hanne. Heel wat fans willen hen dan ook feliciteren. "Wauw, proficiat!", klinkt het meermaals in de reacties onder de Instagramposts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws