"Wat ben jij prachtig zwanger": Emi uit 'Boer zkt Vrouw' ontroert iedereen met bolle babybuik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat ben jij prachtig zwanger": Emi uit 'Boer zkt Vrouw' ontroert iedereen met bolle babybuik

"Wat ben jij prachtig zwanger": Emi uit 'Boer zkt Vrouw' ontroert iedereen met bolle babybuik

Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ leven momenteel op een roze wolk. Het koppel is namelijk in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Op sociale media zet de mama in spe nu vol trots haar zwangere lichaam in de kijker.

Het geluk houdt niet op voor aardappelboer Kim en Emi, die elkaar twee jaar geleden leerden kennen in ‘Boer zkt Vrouw’. In augustus maakte het smoorverliefd koppel nog hun verloving bekend, niet veel later mochten ze nog meer heuglijk nieuws met de wereld delen.

Begin oktober kondigde Emi haar zwangerschap aan. “Klein patatje op komst in februari”, schreef de ‘Boer zkt Vrouw’-kandidtae op Instagram. Kim en Emi krijgen een zoontje. Maar voor het zover is, pronkt de mama in spe maar al te graag met haar zwangere buik. “Foto van 4 weken geleden. Ondertussen hebben we nog maar 3 maandjes te gaan”, laat ze weten.

Stralend zwanger

Iedereen moet meteen hetzelfde kwijt. “Wat ben jij prachtig zwanger, Emi”, “Je ziet er fantastisch uit”, “Mooie mama”, “Stralend zwanger” en “Geniet nog van deze mooie periode”, luidt het in de comments. “Prachtig”, reageert ook ‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws