Ward Kerremans openhartig over relatie met Danira Boukhriss: "Dat is soms moeilijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ward Kerremans openhartig over relatie met Danira Boukhriss: "Dat is soms moeilijk"

Ward Kerremans openhartig over relatie met Danira Boukhriss: "Dat is soms moeilijk"

Ward Kerremans en Danira Boukhriss wonen sinds kort samen in Brussel. Maar de acteur heeft ook nog een zoontje van 5 jaar uit een eerdere relatie die opgroeit in Nederland. En dat is niet altijd even simpel.

Ward Kerremans en Danira Boukhriss zijn intussen anderhalf jaar samen. En sinds kort wonen de twee ook samen in Brussel. Maar het koppel verblijft ook deels in Nederland, waar Wards zoontje Younes (5) opgroeit.

“Als Danira tijd heeft, gaat ze gewoon mee”, vertelt de acteur bij HLN.be. “Younes en Danira hebben elkaar echt heel graag. Hij heeft haar voor het eerst ontmoet toen hij 3 jaar oud was en sindsdien is hun band heel organisch gegroeid”, aldus Ward. Hoewel het heen en weer pendelen niet altijd even makkelijk is, hebben Ward en Danira toch een manier gevonden om het te laten werken.

Moeilijk

“Veel op de baan zijn is natuurlijk soms moeilijk. Maar Danira en ik benutten die tijd onderweg heel goed. We gebruiken die tijd om praktische zaken te regelen: onze agenda’s samenleggen, teksten inoefenen. Als ze er niet bij is, bellen we met elkaar. Zo houden we het combineren van onze drukke levens en alles inplannen behapbaar”, aldus Ward.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws