Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis pakken uit met zeer heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis pakken uit met zeer heuglijk nieuws

Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis pakken uit met zeer heuglijk nieuws

Binnenkort kunnen we Ward Kerremans opnieuw bewonderen op het scherm. Zo speelt hij de hoofdrol in de nieuwe reeks 'Alter Ego', die vanaf 1 december te bekijken is op Streamz. En ook op privévlak gaat het hem voor de wind. Zo hebben hij en Danira zopas een grote stap gezet in hun relatie.

Ward Kerremans en Danira Boukhriss vormen al anderhalf jaar een koppel. En inmiddels wonen de twee ook samen in Brussel. Dat onthult de acteur bij HLN.be. Al verblijven ze ook deels in Nederland, waar Wards zoontje Younes (5) opgroeit.

“Als Danira tijd heeft, gaat ze gewoon mee”, vertelt de acteur. Want blijkbaar komen zijn zoontje en zijn lief goed overeen. “Younes en Danira hebben elkaar echt heel graag. Hij heeft haar voor het eerst ontmoet toen hij 3 jaar oud was en sindsdien is hun band heel organisch gegroeid”, aldus Ward.

Match

“Dat is een geluk”, gaat hij verder. “Op die jonge leeftijd is het misschien iets anders dan als zestienjarige puber de nieuwe liefde van je ouder ontmoeten. Dan hoor je wel vaker dat het niet klikt. Maar Danira is lief en Younes is lief, dus ik heb er nooit aan getwijfeld dat dat een match zou zijn”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws