Ward Kerremans en Danira Boukhriss onthullen plots groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ward Kerremans en Danira Boukhriss onthullen plots groot nieuws over gezinsuitbreiding

Ward Kerremans en Danira Boukhriss onthullen plots groot nieuws over gezinsuitbreiding

Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis vormen inmiddels al anderhalf jaar een koppel. In Het Nieuwsblad praat de acteur nu ook openhartig over hun kinderwens.

Ward Kerremans en Danira Boukhriss zijn onlangs gaan samenwonen in Brussel. "Ze had daar al een huis gekocht, net voordat ze me leerde kennen. En uiteindelijk zijn we er samen ingetrokken. Het is een supertoffe plek in Anderlecht. We doen er onze boodschappen, we gaan naar de bakker … Ik word er rustig van", vertelt Ward daarover in Het Nieuwsblad.

Maar de twee gaan ook nog vaak naar Amsterdam, waar Younes, het zoontje van Ward, opgroeit. Hij is inmiddels al vijf jaar en blijkbaar klikt het ook goed tussen Younes en Danira. "Zeker. Je weet op voorhand natuurlijk niet hoe dat zal lopen, maar zij klikten vanaf de eerste minuut dat ze elkaar zagen. Ze kennen elkaar nu al anderhalf jaar, en ze hebben elkaar echt gevonden", aldus Ward.

Nog een kindje?

In datzelfde interview wordt hem ook gevraagd of zijn leven compleet is met één kind. En blijkbaar ziet hij zichzelf wel aan gezinsuitbreiding doen met Danira. "Als je wil weten of ik kinderen wil met Danira: het antwoord is ja", onthult Ward.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws