Walter Grootaers (68) herstelt van leverkanker: De Kreuners geven update over zijn toestand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Walter Grootaers (68) herstelt van leverkanker: De Kreuners geven update over zijn toestand

Walter Grootaers (68) herstelt van leverkanker: De Kreuners geven update over zijn toestand

Afgelopen weekend raakte somber nieuws bekend. Walter Grootaerts (68), de zanger van De Kreuners, herstelt momenteel van leverkanker. Nu geeft de groep, die even on hold staat, een update over zijn toestand.

Net voor de zomer kreeg Walter Grootaers helaas de diagnose van leverkanker. Intussen is de 68-jarige zanger volop aan het herstellen. “Hij ging meteen, en met succes, in behandeling. Maar de impact van de behandeling op zijn stem is groot en dwingt hem voorlopig het rempedaal in te duwen met De Kreuners”, laat de groep weten aan Het Laatste Nieuws.

Door Walters gezondheidsproblemen stoppen De Kreuners voorlopig met optreden. “Het herstel kan nog een aantal maanden duren”, weten de bandleden te vertellen. Toch vormen zijn tv-opdrachten geen probleem. Daaraan kan de zanger en presentator dit najaar vederwerken. De groep hoopt dan ook begin volgend jaar zicht te krijgen op de verdere planning.

Goede zorgen

In een kort statement bedankt Walter bovendien zelf zijn “familie, vrienden en fans voor de vele blijken van medeleven, en de medische staf voor alle steun en goede zorgen”. Die steun doet hem naar eigen zeggen ongelooflijk veel deugd. Wij wensen de zanger in ieder geval een spoedig herstel toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws