VRT-correspondent Björn Soenens (55) deelt emotioneel nieuws na strijd tegen kanker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

VRT-correspondent Björn Soenens (55) deelt emotioneel nieuws na strijd tegen kanker

VRT-correspondent Björn Soenens (55) deelt emotioneel nieuws na strijd tegen kanker

Björn Soenens (55) zal opgelucht zijn 2023 eindelijk achter zich te kunnen laten, het jaar waarin hij een moedige strijd tegen longkanker voerde. Maar nu de VRT-correspondent aan de beterhand is, maakt hij prachtig nieuws bekend.

Eind maart deelde Björn Soenens het vreselijke nieuws dat hij getroffen was door longkanker. Gelukkig waren de dokters er vroeg bij en werd de VRT-correspondent na de verwijdering van de tumor kankervrij verklaard. Ook bij zijn eerste check-up vorige maand kreeg hij fantastisch nieuws te horen. “Op de dag dat je eerste kankercheck-up zegt dat de kanker niét terug is, ben je blij dat je dat kan vieren met je kinderen”, liet Björn toen weten via Instagram.

Nu krijgt dat vieren met zijn kinderen een vervolg. Zijn zoon heeft namelijk zijn doctoraat behaald, en die mijlpaal laat de journalist niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Dokter Gilles is nu ook Doctor Gilles. Zie hem blinken op de foto met zijn oma van 84”, schrijft Björn bij enkele kiekjes op Gilles’ grote dag. “Mijn trots is groot. In een recordtijd van drie jaar maakte hij een doctoraat af dat hij nu met verve en brio verdedigde. Een studie over de introductie van een “zwarte doos” in het operatiekwartier. ‘Improving quality of care in the hybrid operating room. Myth or reality?’”, legt hij uit.

Niet bescheiden

“Ik weet dat het niet bescheiden klinkt, maar van mijn zoon zult u nog horen. Grootse dingen liggen in het verschiet voor hem, zei iemand na de doctoraatsverdediging”, glundert de trotse papa. “Bovenal wordt hij door vrienden, collega’s en familie erg graag gezien.” “Dikke proficiat”, “Veel succes met een veelbelovende carrière, Gilles”, “Meer dan terecht trots” en “Zo vader, zo zoon”, klinkt het ook meteen in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws