Vormen Isabelle en Joren uit 'Blind Getrouwd' een koppel? Isabelle reageert zelf op geruchten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vormen Isabelle en Joren uit 'Blind Getrouwd' een koppel? Isabelle reageert zelf op geruchten

Vormen Isabelle en Joren uit 'Blind Getrouwd' een koppel? Isabelle reageert zelf op geruchten

"Een jaar te laat ingeschreven", schreef Isabelle Olivier op haar Instagramverhaal bij een foto met Joren Dumont, uit het vorige seizoen van 'Blind Getrouwd'. Bloeit er iets moois tussen hen twee? Isabelle reageert zelf nu zelf op de geruchten in Het Laatste Nieuws.

Door de foto die Isabelle postte op Instagram, hoopten veel 'Blind Getrouwd'-fans dat er alsnog een nieuw koppel uit de bus zou komen. Maar volgens Isabelle is er voorlopig niets meer aan de hand tussen haar en Joren. “Die post was als mopje bedoeld, niet met de gedachte dat het iets zou kunnen worden tussen ons. We waren allebei op de horecabeurs aanwezig voor onze jobs en dus bracht ik hem een bezoekje. Meer moet je daar niet achter zoeken”, vertelt de blondine in Het Laatste Nieuws.

“Ik had wel verwacht dat mensen een goede match in ons zouden zien. We stralen allebei veel enthousiasme uit. Maar zelf heb ik daar nog niet over nagedacht”, aldus Isabelle. Maar zijn ze dan van plan om binnenkort op date te gaan?

Nog niet aan het daten

“Dat is momenteel niet het plan. Het was heel plezant, maar ik moet nog bekomen van het programma. Wat er allemaal op mij afkomt is best intens en overweldigend. Ik wil nog even wachten met gelijk welke date en me eerst focussen op mezelf en mijn werk. We zien wel wat de toekomst brengt”, klinkt het.

Vormen Isabelle en Joren uit 'Blind Getrouwd' een koppel? Isabelle reageert zelf op geruchten
Instagram Stories (@isabelleolivier_)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws