Vlak voor grote première: Hugo Sigal (76) met spoed naar ziekenhuis gebracht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vlak voor grote première: Hugo Sigal (76) met spoed naar ziekenhuis gebracht

Vlak voor grote première: Hugo Sigal (76) met spoed naar ziekenhuis gebracht

Wat een spetterende weekend moest zijn, eindigde voor Hugo Sigal helaas in mineur. Vlak voor de grote première van ‘Winterrevue’ in het Antwerpse Theater Elckerlyc afgelopen zondag is de 76-jarige zanger en acteur na een lelijke val in het ziekenhuis beland.

Na de laatste try-out voor ‘Winterrevue’ afgelopen zaterdag belandde Hugo Sigal op de spoedafdeling. “Tijdens een wandeling ben ik gestruikeld over een uitstekend putje om een parasol in te steken. Levensgevaarlijk”, vertelt de acteur in Het Laatste Nieuws. “Ik ben plat op mijn buik gevallen en heb daarbij mijn pols bezeerd.” De zanger heeft er gelukkig geen breuk aan overgehouden.

Tijdens de premièrevoorstelling stond Hugo wel met een steunverband op de planken. “Vlak voor de première heb ik van de kinesist nog wat spuitjes gekregen zodat ik het op het podium kon. The show must go on, hé”, denkt hij erover. “Het klinkt misschien raar, maar Colleke heeft ervoor gezorgd dat het enkel mijn pols was. Van hierboven behoedt ze me voor alles in het leven”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws