Viktor Verhulst heeft nieuws over relatie met Sarah Puttemans: "Het is gebeurd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst heeft nieuws over relatie met Sarah Puttemans: "Het is gebeurd!"

Viktor Verhulst heeft nieuws over relatie met Sarah Puttemans: "Het is gebeurd!"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn trots op hun nieuwste gezinslid, puppy Joey, die ze een tijdje geleden verwelkomden. Het paar deelde hun enthousiasme op Instagram: "Ons nieuwe familielid! Welkom in de familie, kleine Joey."

De wens voor een huisdier was er al langer bij Sarah, en uiteindelijk wist ze Viktor te overtuigen. Hun onregelmatige levensstijl weerhoudt hen er niet van om Joey in hun dagelijkse routine op te nemen, waarbij het hondje zelfs Viktor vergezelt naar zijn werk.

In een recente podcast 'Achter de schermen' onthulde Viktor een grappig detail over hun nieuwe leven met Joey. "Het ergste is gebeurd. Ik had mezelf voorgenomen om het niet te doen, maar we noemen elkaar nu al, tegen die hond, 'mama' en 'papa'. Zo van: 'Kijk, Joey, mama is er!'", vertelt hij.

De puppy heeft zelfs al kennisgemaakt met zijn 'nonkel' Leo, de hond van Ellen Callebout, wat te zien was in een door haar gedeelde video. Joey lijkt al helemaal op zijn plek in de familie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws