Viktor Verhulst heeft groot nieuws over volgende stap met Sarah Puttemans: "Ik wacht op het juiste moment" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst heeft groot nieuws over volgende stap met Sarah Puttemans: "Ik wacht op het juiste moment"

Viktor Verhulst heeft groot nieuws over volgende stap met Sarah Puttemans: "Ik wacht op het juiste moment"

Al drie jaar vormen Viktor Verhulst (29) en Sarah Puttemans (24) een prachtig koppeltje. En het is duidelijk nog steeds even grote liefde, want de tortelduifjes beginnen al voorzichtig van een volgende grote stap te dromen. In de YouTube-reeks ‘Open Kaart’ vertelt Viktor openhartig over hun toekomstplannen.

Met Sarah Puttemans is Viktor Verhulst aan z’n derde serieuze relatie toe, maar deze keer is het voor echt. “Het leven is kort en ik vind dat je geen tijd moet verspillen aan relaties waarvan je niet gelooft dat ze zullen standhouden”, denkt de presentator erover. Viktor ziet de toekomst rooskleurig: “Ik denk echt dat Sarah en ik elkaar gevonden hebben. We zeggen alles tegen elkaar. We kunnen alles bespreken, ook seksuele zaken.”

Gert Verhulsts zoon maakt er bovendien ook geen geheim van hoe “waanzinnig knap” hij zijn wederhelft vindt. “Als ik ze zie binnen komen, kan ik nog altijd denken: ‘Hoe knap ben jij eigenlijk?’ Dat is niet normaal”, glundert Viktor. “Eigenlijk is ze als een beste vriend, die ik dan ook nog eens heel aantrekkelijk vind. Echt the best of both worlds.” Het gaat duidelijk goed, zo goed zelfs dat de twee al over volgende stappen in hun relatie beginnen na te denken.

Huisje-boompje-beestje

“Ik wil sowieso twee of drie kinderen”, bekent de ‘Love Island’-presentator, die er liefst zo snel mogelijk aan zou willen beginnen. “Maar Sarah is nog maar 24. Als man heb je niet echt die onweerstaanbare drang, ik heb geen biologische klok. Ik heb geduld. Ik wacht op het juiste moment”, bedenkt hij zich. Maar ook aan trouwen wordt al gedacht. “Maar voorlopig ben ik nog niet op m’n knie gegaan en ik heb nog geen ring gekocht”, verklapt Viktor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws