Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen gezinsuitbreiding aan: "Welkom in de familie" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen gezinsuitbreiding aan: "Welkom in de familie"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen gezinsuitbreiding aan: "Welkom in de familie"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans vormen intussen al drie jaar een gelukkig koppeltje en zijn duidelijk klaar voor een volgende stap in hun relatie. De tortelduifjes hebben namelijk een puppy in huis gehaald. Op Instagram stellen ze het nieuwste gezinslid meteen aan de wereld voor.

“Ons nieuwste gezinslid! Welkom in de familie, kleine Joey”, schrijven Viktor en Sarah op Instagram bij een foto met hun nieuwe puppy. “We zien je graag”, klinkt het verder.

In de reacties werd meteen duidelijk dat Viktor eerst niet achter het idee stond, maar hij heeft z’n tij intussen volledig gekeerd. “Ik drie jaar lang: ‘Nee, doen we niet...’, ook ik na één dag Joey in huis: ‘Kuchi kuchi Joey, ik wil je niet meer kwijt. Je bent mijn alles’”, grapt de presentator in de comments. En niet alleen Viktor, ook Gert Verhulsts vrouw Ellen Callebout, een dierenvriend in hart en nieren, is maar al te blij met deze gezinsuitbreiding. “Verliefd! Welkom Joey.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws