Viktor Verhulst doet plots opvallende onthulling over z’n moeder: "Ik heb me heel lang schuldig gevoeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst doet plots opvallende onthulling over z’n moeder: "Ik heb me heel lang schuldig gevoeld"

Viktor Verhulst doet plots opvallende onthulling over z’n moeder: "Ik heb me heel lang schuldig gevoeld"

Viktor Verhulst is momenteel te bewonderen in ‘De expeditie: Groenland’ op Streamz, en vanaf maandag ook ook op Play4 en GoPlay. Daarin krijgen we de zoon van Gert Verhulst, die zichzelf bestempelt als “geen emotionele mens”, van een compleet andere kant te zien. Reisgenoot Joris Hessels maakt namelijk het een en ander bij hem los.

Zo vertelt Viktor Verhulst bij z’n nieuwe maatje openhartig over zijn familie, en dan vooral over zijn mama, die liefst ver weg van de spotlights blijft. “Mijn familie - en daar hoort zeker ook mijn moeder bij - is de rode draad door mijn leven, die superbelangrijk is”, vertrouwt hij Joris en de kijkers toe. “Mijn moeder heeft altijd heel bewust gekozen om uit de schijnwerpers te blijven. Ik probeer dat te respecteren, maar ik vind het ook belangrijk om haar af en toe te erkennen voor alles wat ze voor mij en voor mijn zus gedaan heeft”, vervolgt hij.

“Ik heb mij heel lang, en nu nog, schuldig gevoeld”, onthult Viktor. “Omdat ik als kind nooit doorhad hoe hard dat moet zijn binnengekomen dat mijn vader was weggegaan. Nu, het is niet aan het kind om zich daar schuldig over te voelen. Maar nu ik ouder ben en volwassen gevoelens begrijp, is dat toch iets dat mij bezighoudt”, aldus de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws