Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend: "Tof koppel, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend: "Tof koppel, proficiat!"

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend: "Tof koppel, proficiat!"

Ze komen niet evenveel in de media als een Jiri en Florence of een Nuria en Stijn, maar ook Vitor en Line, die in het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje stapten, zijn nog steeds dolgelukkig samen. Vandaag heeft het verliefde koppel bovendien ook een prachtige mijlpaal te vieren.

Ongeveer 25% van de huwelijken houden stand na ‘Blind Getrouwd’. Dat van Victor en Line uit seizoen vier is daar een van. Hoewel ze als koppel al moeilijke momenten hebben meegemaakt en twee jaar geleden zelfs op de rand van een break-up stonden, kiezen ze nog steeds voor de volle honderd procent voor elkaar. En vandaag zegeviert de liefde volledig, want Victor en Line vieren hun houten huwelijk.

5 jaar getrouwd, dat vier je niet elke dag. Daarom besloot Victor zijn wederhelft vandaag extra in de bloemetjes te zetten. “5 jaar aan selfies”, schrijft hij verliefd bij een reeks kiekjes met Line. “Proficiat, vier ze!”, “Fier op jullie”, “Zo’n schoon volk”, “Tof koppel, nog altijd” en “Op nog vele jaren van jullie selfies”, lezen we in de comments. Ook ‘Blind Getrouwd’-collega’s Christophe Ramont en Jonah Hulselmans wensen het koppel vandaag alle geluk toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws