Verontrustend nieuws over Pommelien Thijs: "Moet extra waakzaam blijven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verontrustend nieuws over Pommelien Thijs: "Moet extra waakzaam blijven"

Verontrustend nieuws over Pommelien Thijs: "Moet extra waakzaam blijven"

2023 was hét jaar van Pommelien Thijs, daar kunnen we niet omheen. Maar ook dit jaar ziet er voor de 22-jarige zangeres en actrice veelbelovend uit, met haar 9 MIA-nominaties, opkomende clubtour door Vlaanderen en Nederland én de opnames voor seizoen twee van ‘Knokke Off’. Maar daarom moet ze wel regelmatig zelf aan de alarmbel trekken.

In ‘De expeditie: Groenland’ konden we al zien dat Pommelien Thijs zich vaak de vraag stelt of ze nog gelukkig is. “En ik denk dat ik daar volmondig ja op kan antwoorden”, zegt de jonge zangeres nu in Story. “Maar het is wel een vraag die ik mezelf altijd moet blijven stellen. Of het de juiste reden is waarom ik iets doe, of ik de juiste mensen om me heen heb... Om op die manier ook je geluk te blijven vasthouden, want als je het zelf niet doet, gaat het ook niet gebeuren.”

Daarom houdt Pommelien ook nauwlettend in de gaten dat ze niet te veel hooi op haar vork neemt. In ‘De expeditie’ horen we haar namelijk ook zeggen: “Ik wil niet iemand van 21 zijn en al een burn-out hebben.” Of ze dat risico liep? “Ik denk niet dat ik al op de rand van een burn-out heb gezeten, maar er zijn wel al momenten geweest dat het gigantisch druk was en dat mijn lichaam signalen gaf van: dit houden we niet meer lang vol”, bekent de ‘Knokke Off’-actrice. “Ik wil van mijn carrière in de entertainmentsector een duurzaam verhaal maken. Voor mijn hoofd, mijn lijf en de mensen rondom mij. Ik wil niet opgebrand raken.”

Extra waakzaam

Doseren is dus de boodschap, weet Pommelien. “Maar ik ben daar verschrikkelijk slecht in, want het is nog steeds druk. Dat ligt niet alleen aan mij, maar ook aan hoe fijn alles aan het lopen is”, beseft de ‘Erop of eronder’-zangeres. “Daarom moet ik dus extra waakzaam blijven dat alles mooi in evenwicht blijft”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws