Verdwijnt Yanni Bourguignon (Cédric) na 7 jaar uit 'Familie'? "Mijn contract is helaas afgelopen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verdwijnt Yanni Bourguignon (Cédric) na 7 jaar uit 'Familie'? "Mijn contract is helaas afgelopen"

Verdwijnt Yanni Bourguignon (Cédric) na 7 jaar uit 'Familie'? "Mijn contract is helaas afgelopen"

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon is vanaf volgende zomer te zien in de spektakelmusical '14-18'. Maar wat wilt dat zeggen voor zijn personage in 'Familie'? De acteur heeft alvast geen goed nieuws te melden bij HLN Showbits.

2024 belooft een bijzonder druk jaar te worden Yanni Bourguignon. In juni gaat de spektakelmusical '14-18' in première, waarin Yanni te zien zal zijn als Jelle Cleymans de rol van Jan niet kan vertolken. In april wordt de seizoensfinale van 'Familie' ingeblikt en kort daarvoor bevalt zijn verloofde Kelly van hun tweede kindje. Zij is namelijk uitgerekend voor eind maart.

Maar zodra een personage uit een soap ergens anders een grote rol aanneemt, heeft dat vaak ook grote gevolgen voor zijn aandeel de reeks. Vertrekt Cédric dan toch met Yoko naar Spanje? "Ik heb daar normaal altijd een antwoord op klaar, en dat heb ik nu niet", reageert Yanni bij HLN Showbits.

Onderhandelingen

Zo heeft hij geen goed nieuws te melden. "Het wordt heel druk, maar daarbovenop komt dat mijn contract bij 'Familie' eigenlijk nu afliep. Dus we zitten in de onderhandelingen voor de volgende seizoenen. Iedereen wil altijd met iedereen blijven samenwerken. Dat is altijd top. Dus nu is het een beetje zoeken wat we gaan doen", aldus Yanni.

"Ik kan nog altijd niet op twee plaatsen tegelijk zijn", gaat hij verder. "Het is bij Studio 100 een heel geoliede machine en bij 'Familie' ook. Dus het is een beetje zoeken waar ik wanneer moet zijn. Maar dat zoeken ze bij 'Familie' en Studio 100 momenteel zelf uit", aldus Yanni. Maar of hij ook daadwerkelijk uit 'Familie' verdwijnt, houdt hij voorlopig in het midden. "Spannend hè, na zeven jaar, wie weet, zo ineens ...", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws